RederNytt
2. APRIL
Chef Klaus er tilbake!!!

Tips redaksjonen, trykk her....



Vi venter i spenning på hva han har plukket opp
av eksotiske oppskrifter på sin
Tour de gourmet Tripoli



Kadaffi: Had it not been for CK and his amazing food,
I would not have had the strength to crack down on the terrorists



Kort oppsummering av nyhetsbildet fra 12. September til 2. April


15. Oktober til 17. oktober Krabbetur
Kapteiner: Capt. Nilsen og Kapt. Bryhni
Mannskap: Playboy Globetrotter og Proffitøren
Fangst: 120 krabber, to torsk og 18 kongesnegler.

27. Oktober Båt på land

November/desember tatt ut gammelmotoren for overhaling og mulig innbytte


Januar mnd: Brann i rosenes leir på grunn av Adm.dir. Nilsens utidig tidlige levering av årsoppgjøret til revisor, 13. Januar

Februar mnd: Lørdag skjært ut for transom, ellers intet nytt å melde.

12. Mars: Montere transom.

25-27. Mars: Skjære ut for og støpe motorlabbfester


 

12. September



Endelig slutt på Journaliststreik og Korianderbrenning
Chef Klaus på vei hjem fra ferie i sin nyanskaffede KlauStrofobi



Ich har platz til meg self og min lille Kampf (liten pose kamferdrops)
Den kjører ganzke fort, nesten litt redd i zvingen
Der politzei sa den var veldig fin på gågaten i Zandvika




Kort oppsummering av nyhetsbildet fra 14. juni til 12. september


Juni mnd: St. Hanstur, vel overstått, avsluttet med bryggefest, festkommiteen fikk knapper og glansbilder utdelt etterpå

Juli mnd:  Reder Brhyni på familiebåttur i slutten av Juli mnd. Landgang i Sætre og Oscarsborg, detaljert rapport mangler.

August mnd: Rederstreik.

6. September: Skipet på land for inspeksjon, starter skiftet for moro skyld.

7. September: Skipet sjøsatt, ryddet og klargjort.

8. September: Båttur fra Solvik til Lakseberget




6. September, skipsinspeksjon.

lnspektøren er godt fornøyd med utvendig vedlikehold.Inspisering av maskinrommet, OK


Motorinspeksjon, starter skiftetSikringskostlageret, ingen grunn til panikk i flg. CK


Servering 6. sept. TRERETTERS

Appetizer: En smak av middelhavet
Nydelig lett ristet hvitt brød med olivenolje og tyrkisk inspirert krydder og urtedryss.
Forett: Gong m/scampi
Chef Klaus overrasket stort når han dro frem en ny vri på en gammel klassiker, og denne gangen hadde han beregnet to XL Gonger pr. person, akkurat passe mye.
Hovedrett: ? En lettere animert redaktør husker ikke hva den besto av, totalopplevelsen ble uansett.
En soleklar


Servering 7. sept.

Forrett: Gong
Som vanlig en vinner, det lille ekstra som dekker over eventuelle uhell senere i serveringen. En fin sekser.
Hovedrett: Ostefest
Ingen grunn til panikk i følge CK i det en STOR brie holder på å eksplodere i gryta. Brie kokt på sterk varme i en blanding av picnikskinke og knuste tomater, smaker bedre enn hvermansen tror.
Grei firer.
Samlet karakter

Redernytt 14. juni, Enorm fremdrift på brygga

Dashbordet snart ferdigstilt!! UTROLIG bra kokkelering fredag
Forrett: Den uvanlig velsmakende innertiern, Sjamping-Gong
Hovedrett:Voksen mengde med hvitløk, smaksatt med biffekstrakt og cremet saus
En soleklar
Bra begynnelse på lørdagskokkeleringen
Forrettt:CK heiv seg over gjestenes favorittønske og lappet sammen en velsmakende Sjamping-Gong
HovedrettCK lekte seg i byssa med noe mishandlet kjøtt, som ble servert lunkent og delvis rått med en god mengde trevler og litt halvstekt løk. Hadde det ikke vært for forretten, ville vi ha luktet på toern....
men totalopplevelsen ble en svak

Redernytt 5. juni, Chef Klaus vant en overlegen seier i natt!!

VÅR NYE FESTGENERAL
Total utklassing, som forventet, sier CK
Ich er beæret over å ha vunnet denne preztisjetunge valg. Ich will zelvsagt planlegge og tilrettelegge denne store fezten på beste måte, dette skal utføres med Germansk prezisjon, dem wil praten om den fezt i mange år "Den fezten Chef Klaus, den groze feztgeneral, arrangerte 19. juni 2010, den var bezzer dan der muzikspiele Groze Prix" Jah!! det will dem denke i mange år.

Admiral Nilsen, mener valget av CK til administreernde festgenaral var riktig. Vi må jo huske på at CK har vært førstevalget til mange liknende arrangementer tidligere og har han den tyngden og erfaringen som trengs.



3. juni, Bryhnilsen IV, er nå sjøsatt.

Klar for sjøsettingBryhnilsen IV, sjøsatt


23. mai, Sovende mann funnet i båten

Kommentarer fra gjestebokenFotografert kl. 14:32 den 23. mai

Chef Claus: Ich denke, dass der schlafende Mann hatte einer meiner sagenhaften Mahlzeiten gegessen. Wenn man müde ist, nachdem
Tipset fra Chef Klaus ble oversendt Krypto Odd for analyse

Vår avdeling tok kontakt med Chef Klaus i hagen til Krompen som etter en del gloser høylytt fremsatt på et språk, og med en Prøyssisk aksent som ville få selv den lateste polakk til å bli et arbeidsjern som selveste Speer ville ha applaudert. Etter litt parlamentering fikk vi ytterligere en kommentar: ”Wenn Sie zuviel essen, schlafen übernimmt” - etter denne kommentaren fikk vi høflig, men meget bestemt marsjordre. På vei ut måtte vi den gamle gartneren som repliserte: ”- Det har ikke vært så høyrøstet stemning her på gården siden Josef T bodde her på førtitallet”


Referat fra nachspielet natt til 23. mai

Forretten
var til glede for de innbudne gjestene, Chef Klaus berømte"Champignon gefüllt mit schalentier" og det blir jo alltid innertier.
Hovedretten var en god variant av "CK Topfgericht"

Terningkast: en vanlig sekser
Underholdningen bestod av en syngende lettere animert stor mann, som også proklamerte vitser, type "Rorbua" Capt. Nilsen mente underholdningen var OK, men manglet det lille ekstra. Litt mer drama, tragedie og sirkus hadde løftet showet flere hakk
Terningkast: grei firer


RederNytt 22. mai


Prosjekt vask og poler var en stor suksess, mange var de som møtte opp for å for å ta del i denne begivenheten.

MadammenTomTomMr. MVAPROFFitørenLinselus
Tom Kroater PROFFitøren Linselus


PROFFitøren lettet MS Bryhnilsen for de vanlige forfriskningene og inviterte deretter rederiet med på FjordPubTur
Første stopp ble Musikkflekken i Sandvika, hvor vi inntok div. 1/2 ltr. og meget gode cheesburgere, som Mr. MVA Spanderte
Neste stopp ble Sr. James, hvor flere forsfriskninger ble inntatt
Camilla
Påtruffet på Sr. James, ordrett sitert:

"Så slank du har blitt Kaptein Nilsen"


Stemningsbilde fra FjordPubTuren



PROFFitøren var synlig stolt over å "NESTEN" ha kjørt fra Politibåten.
Det gikk vel i ca 45 knp. 4 mtr. fra land på innsiden av disse gule bøyene som folk glemmer igjen over alt. Jeg hadde jo bare tenkt å stå på vannski, sa jeg til den hyggelige konstabelen mens jeg tørket av sjekken på den fine uniformbuksen hans.

Promillen var 0,7 Politimannen mente det var litt lite, men det gikk greit.

Forenklet forelegg ble skrevet ut, mens konstabelen smilte hyggelig og ønsket meg god tur videre.
Det er vel kun staten som kan profitere på det forelegget her, mumler PROFFitøren.


PROFFbåten

Det nye fartsvidunderet, cruiser avgårde i godt over 40 knp.
Proffen nektet for å ha kjøpt ny båt, han har bare "pusset" opp den gamle

Kapt. Bryhni ordrett sitert "Dette er bare tull og tøys, den båten er ny."

RederNytt 12. mai


Cef Klaus med ett utrolig overraskende og uvented comeback i byssa.
Jeg følte at tiden ennu ikke var den rette til å trekke seg tilbake, kommenterte CK fra sitt sommertelt i hagen til Krompen

Comeback

TamburinMajor

Forretten var meget god, redaktøren kan ikke huske hva den inneholdt, men man kan ut fra bildet tyde noen av ingrediensene.
Hovedretten var en lang rekke velsmakende kyllingfileter med Indisk inspirerte krydderblandinger i en fyldig saus
Terningkast

Tamburinmajor

Fungerende Tamburinmajor Capt Nilsen stod for underholdningen. Reder Bryhni mente showet var litt slappt i starten, men tok seg opp utover kvelden og på morgenkvisten ver stemningen fullt på høyde med showene fra 80 tallet. CK synest det var litt langdrygt på slutten, kunne vært avsluttet 30 min. tidligere
Terningkast


RederNytt 11. mai

Den gamle heiv innpå to Viagra og holdt ut helt til båten var godt fortøyd på Lakseberget



Godt fortøyd på Lakseberget LangeC var første gjest ombord i sjøsatt båt.


Reder Bryhni, fjerner "skrot" under båten.


Trikkern fikk uanmeldt besøk 11. mai


RederNytt 9. mai


Prosjekt 2010 er ikke i rute. Den Gamle ble sliten den 9. mai kl. 19:30,
derfor må sjøsettingen utsettes til tirsdag 11. mai


RederNytt 8. mai

Rederiet har vært så heldige å få hjelp utenfra av en lovende ShowbizStudine, som ikke bare arbeider raskt og effektivt, men som også synger mens hun gjør det. Akkorden ble sprengt første dagen, da ShowbizJenta vasket både badeplattformen og fordekket, samt ryddet i byssa til Chef Klaus, på kortere tid enn Den Gamle klarte å polere en skuteside. Klærne er det ikke så farlig med, de vasker Vestkantfruen. Den gamle maten i byssa kastet jeg bare, noe var gått ut på dato med over fire år, alt bestikket og de to gamle tresleivene var møkkete, så det kastet jeg også.


Admiral Nilsen Cef Klaus
Den Gamle er treig!
Utskifting av enkelte verftsarbeidere blir vurdert fortløpende. Spesielt en viss eldre person som stinker sigarettnseiper,
Old Spice og billig pappvin

Yngre krefter er det rederiet vil satse på fremover

Chef Klaus er selvsagt fredet
Tresleivene mine, er "lånt" fra ett kjøkken med fem Michelinstjerner, de er helt unike, de kan ikke være kastet, noen har stjålet dem.
Datomerket mat er noe TULL "Best før" merking betyr på kokkespråket "Best etter" og "Holdbar til" har en mye bedre smak og konsistens de påfølgende ukene. Ikke rot i byssa mi




RederNytt 7. mai


Når verftet flyttet prosjektet ut av de strengt bevoktede og godt låste verftslokalene tok besøket seg betraktelig opp, vi har hatt mer besøk på en uke ute enn det vi hadde på ett halvt år når vi satt inne. Rederiet takker for godt oppmøte.
PROFFitøren Trikkern GH Madammen Marit


Avskjedsmiddag på verftet (den 23. avskjedsmiddagen...) Chef Klaus stelte i stand til gjestebud siste dagen før prosjektet flyttet ut. En heidundrande suksess, med god underholdning, fremragende mat, bevertning og forfriskninger
Chef Klaus The Champ
Storkjøkken ble det når jeg tok i bruk Pappeske nr. to

Takker for alle godordene, genierklæringene, diplomene og tårene på min avskjedsmiddag og ønsker dere alle lykke til med letingen etter personen som ikke eksisterer, nemlig kokken som lager bedre mat enn
Chef Klaus
Årets vinner
Denne fantastiske forretten med fylt sopp og garnityr som bar CK kan lage det, trenger ingen forklaring.

En klar dobbel sekser



Mr. Playboy Globetrotter, tilbake i fødelandet, må selge bilen!!


Fantastisk luxuscruise, verdt hver eneste lånte krone.

Miami, Havanna, Caribien og disse småøyene i området, var som ventet, veldig bra. Jeg svømte rundt med delfiner, badet i asurblå laguner og løp barføtt rundt på kritthvite strender.

På cruiseskipet som forøvrig er verdens nest største, spiste jeg ved Kapteinens bord hver dag, på kvelden viste han (kapteinen) meg rundt på brua og presenteret meg for de andre offiserene. Jeg hadde en utrolig utsikt fra suiten min, med panorama vinduer og egen balkong. Ja dette cruiset vil jeg, uten å nøle, anbefale alle mine kreditorer å ta seg råd til. Ship O'hoi



3. Mai, Prosjekt 2010 har flyttet UT

Capt. Bryhni lurer på hvordan trucken har blitt GUL?? Capt. Nilsen tar seg en hvil på båtripa.
RederNytt kommer tilbake med en større og mer detaljert reportasje om utelivet på Solvik, når ledelsen i rederiet tillater det. .
Prosjekt 2010 er i rute, båten sjøsettes torsdag 6. Mai


Gourmetmat og nye oppfinnelser, 23. til 25. April

MasterChef? Patentbeskyttet?
Chef Klaus mener Master Chef er oppskrytte greier "Jeg kan lage mye bedre mat på halvparten av tiden, med ett kjøkken bestående av en pappeske og to tresleiever, "

En vinner! Aubergine fylt med hvitløksmarinerte scampi, Råstekte middelhavskryddrede poteter og Continental rekesalat, en sterk 6`r
Rose`s enkeltmannspakke
Endelig er den her.
Konstruktøren er veldig tilbakeholden med opplysninger om dette innovative produktet. Forskerteamet har brukt flere år bare på å identifisere innholdet i "kaffekoppene" Med dette produktet har vi løst ett "kinki" problem for samtlige regnskapsførere og revisorer i det ganske land.

RederNytt kommer tilbake med flere opplysninger om Rose`s enkeltmanspakke, når den arrogante konstruktøren får beina ned på jorda igjen.
Prosjekt 2010 er i rute, båten sjøsettes mandag 3. Mai



22. April, Capt. Bryhni, fedrelandets svar på Jack Nicolson.

Joker eller Batman? G. Consoll
Sminken ble ikke helt som planlagt, sier Capt.B. i det han fortsetter å øve seg på mimeleken som er ment å være en overaskelse for fruen.

Mannskapet moret seg kostelig over Capt.B sitt påfunn, haha... ansiktet fult av kløklø
Tilskjæring og tilpassing av delen som skal bli en ny gear/gass consoll.


Konstruksjon. Platene er støpt på platestøperiet etter følgende spec:
2 lag marineblå gelcoat, 2 lag glassfiberarmert polyester, 10 mm Dyvinicell (kjernen) som er overstøpt med 3 lag glassfiberarmert polyester.

Hendelsesforløp: Oppstart 15:30, grovsliping av Targa. Skjære platene til G.Consoll, tilpasse, slipe og lime.
Mimekunstneren avsluttet sine ablegøyer i god tid før H.Cæsar startet sine sendinger kl. 19:30




Mr. Playboy Globetrotter, på cruise med lånte penger!!

RederNytt rederiets alltid oppegående økonomisjef har sporet opp M.B. etter tips fra publikum.
Komkass samme for oss, vi har fått penga våres. Rederadministrasjonen ingen kommentar.
Mr.Playboy Globetrotter har tatt seg en jordomseiling på kreditorenes bekostning.



17. april, Chef Klaus utleid til ett privat selskap i Bærum??


RederNytt har fått tips fra en pålitelig kilde, som kan fortelle at Chef Klaus har påtatt seg ett "helgeoppdrag" for en av Bærums vestkantfruer.
Vestkantfrue Chef Klaus
Maten ble, i følge vestkantfruen, noe tung og sier "C.K. er ikke helt på høyde med Helstrøm ennå"

Gjerdet rev jeg ned selv, C.K. er jo så tander, han vil bare være på kjøkkenet.
Gjerdearbeider? nei, da er jo hele vitsen med manikyrbehandlingen min borte?
Jeg jobber ikke i helgene, knapt nok på hverdagene, så dette er bare oppspinn.

Posisjonen min, som ettertraktet gourmetkokk kan ikke kombineres med "fysisk" arbeid

Rederiet vil hverken bekrefte eller avkrefte ryktene.
Tax Fraud, er dette snusk? Ja mener komkass, alt er snusk inntil det motsatte er bevist.




Rederiet benytter anledningen til å gratulere May-Liss
med bursdagen 16.april, hipp hipp hurra


May-Liss er rimelig godt fornøyd med feiringen og synes det var hyggelig at RederNytt tok seg bryet med å sende både reporter og fotograf til denne anledningen, Se og Hør sendte kun blomster.


Hyggelig besøk på verftet 15. april

PROFFitøren kom innom en tur og ga rederiet gode råd og tips, mens han lettet verftet for noen forfriskninger.

Bra fremdrift og planlegging.
Det ble registrert forsentkomming og forsøk på tjuvperm.
Forsentkomming fører ikke til at man kan avslutte tidligere, men senere.
Det kan innvilges permisjon mellom kl. 19:30 og 20:00 for å se Hotell Cæsar,
men pasienten må medbringe egen Television



Targa 11. april

Tilpassing og liming av sideplater.
Sideplatene og topplaten ble tilpasset og limt fast med store mengder epoxy 11. april, arbeidet ble ikke avsluttet før midnatt.

9. og 10. april

Det ble støpt klart for sideplatene til targaen, salongen i båten ble demontert for å få ut det defekte 75 kg. tunge batteriet.
Påbegynt støping av blå plate til consol og teaken i fartøyet ble vasket.
Kaptein Nilsen rygget verktøykassehengeren på plass etter endt arbeidsdag på Solvik.
Stilige bilder av fremdriften ligger på "Prosjektsiden"

Meny fredag 9/4 Meny lørdag 10/4
Forett, NEI

Hovedrett brødskive m/tubeost

Chef Klaus uttaler følgende til sin faste tilhengerskare: "Jeg må av og til vise for folket hvordan vanlig hverdagsmat faktisk smaker, ellers vil de ikke sette pris på min briljante kokkekunst"
Forett avocado fylt til randen med godsaker, med god ost ved siden.

Hovedrett importerte tapaskjøttboller badet i nydelig tomatisert spansk gourmetsaus, overøst med urter og smaksatt med eksklusiv importost.
En sterk sekser




ELENDIG fremdrift på vertet 8. april.


VIRUS Pasienten
Inkubasjonstid en til to timer etter besudlingen

Symptomer kaldsvette, varmsvette, tørste og lett uforståelig tale med kongefeil.

Smittefarlig JA
Ansiktsfarge lett gusjen med litt grønnskjær

Svett og glatt dampende

Problemer med å holde tungen inne i munnen.





Fremragende fremdrift på vertet 2. påskedag.


Meny 2. Påskedag Fremdrift
Forett Vellagret Serranoskinke med Pære, banan og skinkeost, en artig vri på en gammel slager.

Hovedrett biffgryte med godt balanser innhold av velsmakende tilbehør bl.a. Camamber
En sterk femmer
Targa to omgamger med polyesterstøp, klar for tilpassing av sideplater


Propell god som ny etter en behandling utført av Kjemiske Ali


Oppskrift på Påskelam nam nam...

Du trenger ikke å være en mesterkokk
for å få til en god og saftig lammestek.
Hemmeligheten ligger i å bruke et steketermometer
for å sjekke når steken er akkurat passe stekt.
Dette er en helt tradisjonell lammestek
med hvitløk og rosmarin.

Enkelt, saftig og velsmakende!

Ingredienser 6 porsjoner


  • 1 stk lammelår ca. à 2,5 kg
  • 2 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 4 stilk frisk rosmarin eller 1,5 ts tørket
  • 3 båt hvitløk
  • 1 stk løk i båter
  • 3 stk gulrot
  • ca. 1 l vann
  • Saus:
  • ca. 8 dl stekesjy
  • 4 ss hvetemel utrørt i kaldt vann
  • 1 ss solbærsaft eller rødvin
  • 1 ts soyasaus
  • ½ ts pepper
  • ½ ts salt
  • Slik gjør du:

    1. Gni lammelåret godt inn med salt og pepper. Del hvitløken i tynne båter, stikk lommer i steken med en kniv og stikk inn hvitløksbåter og rosmarinkvaster.

    2. Legg løk og gulrøtter i smurt langpanne eller ildfast form. Legg i låret og stikk inn steketermometer, pass på at du ikke treffer beinet. Hell på ca 1 liter vann.

     

    3. Stek på 125° C i 2-3 timer. Når steketermometeret viser 70° C er steken rosa, når det viser 76° C er den gjennomstekt.

    4. La steken hvile minst et kvarter innpakket i folie før den skjæres opp. Imens kan du lage saus av stekesjyen.


    5. Kok opp sjyen fra steken. Tilsett jevningen (hvetemel + vann) i en tynn stråle mens du rører godt.  La det koke i ca 10 minutter. Smak til med solbærsaft/rødvin, soyasaus, salt og pepper.

    Serveres med f.eks. fløtegratinerte poteter/ stekte potetbåter, sukkererter, gulrøtter, sopp og hakket persille.


    Oppskriften er levert av www.matprat.no


    29. mars Rakettangrep mot Flytoget


    Al Qodda, er godt fornøyd med rakettangrepet fredag,
    men gleder seg til "pakken" fra Kongsberg ankommer lageret.

    Inspektøren mener Al Qodda også sto bak alle "katteforsvinningene" på Jong på syttiltallet.
    Al Qodda har ikke påtatt seg ansvaret for dette ennå, vi får ta en ting av gangen sier den ikkemuslimske antiterroristen Al Qodda


    28. mars, referat fra helgens Food and Fun Festival.


    Ingen tjuvradder eller andre illgjerningsmenn dukket opp på festivalen Sikkerheten har vært på topp gjennom hele arangementet, selv ikke flytoget klarte å snike seg forbi "umerket" Festivalen startet bra og ble bare bedre og bedre. Alt klaffet 100%, tempererte forfriskninger i store mengder, godt variert meny og bra musikkvalg. satte sitt preg på denne meget vellykede markeringen. Vi tok oss også tid til å feire bursdagen til Wilhelm Konrad Rontgen (27/3).



    Meny fredag Meny lørdag
    Forett artisjokkhjerter garnitert med reker,sopp, ost og tomat.

    Hovedrett perfekt stekt kyllingfilet med masse eksklusivt tilbehør og en tomatisert vulkan i midten
    En klar sekser
    Forett samme som fredag

    Hovedrett mør filet av Norsk storfe, skjært i passende strimler, overøst med nydelige urter og smaksatt med eksklusiv importost.
    En sterk femmer


    Selskapslekene

    Lekene ble åpnet med ett balansert rakettangrep.

    Høydepunktet på fredag var "Støv i frasparket" som går ut på å lage MYE kløpulverstøv og spre det utover størst mulig området, Reder Odd gikk inn til en fortjent førsteplass og feiret det med å gni inn rederjakken til herr Nilsen med en god neve kløpulver.

    Reder Odd fortsatte suksessen på lørdag da han gikk av med seieren i "Søl med sterke løsemidler" Han fikk ett solid forsprang i det han helt i begynnelsen av øvelsen gjemte gassmasken til Reder Nilsen, sterkt redusert og nedsløvet av de sterke løsemidlene klarte Nilsen aldrig å ta igjen forspranget. Forøvrig god fremdrift på verftet.




    17. mars, referat fra helgens dugnad.

    Det frekke tyveriet fra verftet i helgen har preget førstesidene i begynnelsen av uken, derfor forsinket referat.
    Dugnaden startet med gjennomgang av oppgaver, planlegging og forfriskninger.
    Når det var tid for tilberedning av hovedretten kom Chef Klaus sin assistent/onde tvilling, Skeiv Klausul, inn på verftskjøkkenet, for å "hjelpe til"

    Ond Tvilling Chef Klaus
    Maten ble, i følge Skeiv klausul, korrekt henrettet.

    Lukten av krematorium
    la seg som en tung tåke
    over hele verftet.
    En grov tabbe av Chef Klaus.
    Etter fadesen gikk CK rett i skrubben uten aftenmat/forfriskning. Hendelsen la selvsagt en demper på stemningen.
    Noen mente også at hattebruken til Skeiv Klausul var litt utidig.

    Terninigkast svak firer.


    Dugnaden, dag 2

    Startet bra med god innsats og rikelig med tempererte forfriskninger. Chef Klaus tilberedte ett greit 5`r måltid og alt så ut til å gå mot en gjennomsnittlig grei avslutning på dugnaden.

    Sjenkebestyreren
    SÅ SKJEDDE DET!!! Skjenkebestyreren kommer løpende ut fra kjølerommet, mens han hyler "Vi er blitt bestjålet" hele restlageret med forfiskninger er BORTE, dvs 12 enheter, han kaster seg over telefonen og ringer Inspektøren, som sporenstreks kommer til verftet for å undersøke saken. Det blir foretatt søk med "Fylliker" en egen art Rishenscnausere som kan lukte seg frem til beholdere med den riktige blandingen av Humle og Malt på lang avstand. Fordi søket ikke fører frem og ingen spor blir funnet går Inspektøren ut fra at dette er en innsidejobb.
    Se tidligere omtalte og løste sak 15 og 16 mars

    Hva vil sjenkebestyreren foreta seg, for å begrense tap av omdømme, respekt og tillit?
    Den forrige sjenkebestyreren fikk sparken for å ha kjøpt inn for lite smør.....




    16. mars, Inspektøren har sjekket ut en person i den kjedelige "tjuvraddsaken"

    Verftsbestyreren er meget godt fornøyd med Inspektørens arbeidsinnsats, selv om han nå regner det som lite sansynlig at de 12 enhetene med forfriskninger dukker opp igjen. "Jeg må nok bare innse at de er blitt misbrukt" kommenterer Verftsbestyreren. Sjenkebestyreren bekrefter Inspektørens antagelser om at dette var en innsidejobb, innsiderens arbeidsgiver er blitt varslet om forholdet og RederNytt avslutter saken.
    Personen avbildet under, er sjekket ut av saken.

    Den uskyldige personen
    "Jeg var i Holmenkollen hele helgen"
    personen skal nå ha en heidundrande fest,
    for å feire at han ikke lenger er i Inspektørens søkelys.
    "Jeg håper jeg får tilbake depositumet jeg måtte innbetale til Betongstøperiet"






    15. mars, verftet har blitt innvadert av frekk tjuvradd.

    Ugjerningen skjedde rett forut eller under dugnaden 12-14 mars.
    Verftsbestyreren er i harnisk og uttaler til RederNytt: "Vi er blitt bestjålet, 12 enheter med forfriskninger er sporløst forsvunnet, jeg kan jo bare håpe de kommer til rette og at de ikke blir misbrukt"
    RederNytt tar med glede i mot tips (som vil bli rikelig belønnet og om ønskelig få hederlig omtale) fra publikum som kan bidra til å løse denne kjedelige saken, tips eller kommenter ved å trykke her.... RederNytt beskytter sine kilder.
    Personene avbildet under, er observert i nærheten av ugjerningstedet. Inspektøren vil gjerne komme i kontakt med dem, for å eventuelt sjekke dem ut av saken

    Personene
      Tyveriet
    Særdeles proffesjonelt utført, ingen fingeravtrykk, DNA, skoavtrykk eller andre spor å gå etter. "Her jobber vi kun etter intuisjon" sier inspektøren, vi mistenker at det er en "innsidejobb"



    Retterstedet
    Bak låven til Bonde Vik

    Strafferamme fra 80 til 400 kg betongfot.



    Dugnaden på verftet i helgen 5-7 mars, var en stor suksess

    Chef Klaus

    Oppmøtet
    Fantastisk oppmøte, langt over alle forventninger. Kapt. Bryhni, Kapt. Nilsen, Chef Klaus, Gunda B Heincelhooker og resten av mannskapet.

    Servering
    Vår prisbelønte skipskokk, Chef Klaus, fungerende skjenkebestyrer og kokk, sto for en uforglemmelig reise i gourmet-matens rike.

    Menyen, fredag
    Temperert leskedrikk i rikelige mengder, deretter Beuf Borgnion, à la Chef Klaus, gratinert med ostelokk og KOSTBARE krydderier

    Lørdag Temperert leskedrikk i rikelige mengder, tomatiserte reker, kyllingstrimler og importerte rotfukter, skjult under en anelse fransk Brie.


    PROFFitøren, en ny "Møtte ikke til tjeneste" sak.
    Proffitøren møtte ikke opp på verftet i henhold til avtale, RederNytt har ikke lykkes å komme i kontakt med vedkommende.
    PROFFitøren, bildet til venstre.
    Det går rykter om at Proffitøren muligens har oversjenket tidlig på lørdag og derfor ikke var i stand til å møte opp til avtalt tid. Ryktene er bekreftet av Chef Klaus, som var i telefonisk kontakt med Proffitøren fredag kveld......

    Logistikk, bildet til høyre.
    Fungerende skjenkebestyrer, bekrefter at den korrekte mengde forfriskninger Proffitøren gikk glipp av er avbildet til høyre.

    Redernytt følger saken



    03 mars 2010


    Dugnad på verftet.
    Rederiet inviterer til dugnad 5, 6 og 7. mars 2010.
    Det vil bli servert forfriskninger, mens vår prisbelønte skipskokk, Chef Klaus, briljerer i byssa.
    Telegrafisten "Møtte ikke til tjeneste" saken.
    Etter en del undersøkende journalistikk, har RederNytt brakt på det rene att "tjenesten" det her var snakk om var av mer privat karakter. Fotografen hadde på vegne av rederiet innkalt Telegrafisten til hjelp med "nettverket" dvs. PornHuben som Fotografen, uten rederiets viten og vilje har satt opp på verftet. Telegrafisten ante "ugler i mosen" og møtte ikke opp.
    Telegrafisten er renvasket for alle anlager vedrørende tjenesteforsømmelse.

    RederNytt avslutter saken.


    27 februar 2010


    Reder Bryhni har skadet seg på smøretur. Toppledelsen i rederiet har vært på "smøretur", av sikkerhetsmessige grunner ble ikke hele ledelsen sendt til samme lokasjon, Reder Bryhni havnet i Trysil, hvor han ble utsatt for ett uhell, vi er foreløpig ikke sikkre på omfanget av skadene rederen har pådratt seg, men vi har fått informasjon fra sikkerhetssjefen om at det står bra til, forholdene tatt i betraktning. Eventuelle søksmål vil bli vurdert fortløpende.
    Reder Nilsen tok turen til Island og melder at: "ingen uforutsette hendelser inntraff".

    Møtte ikke til tjeneste. "Telegrafisten", rederiets mye omtalte og populære IT-sjef, møtte ikke til tjeneste lørdag 27.02.2010
    Redernytt kommer tilbake til denne insidenten når mer utdypende informasjon foreligger.

    Telegrafisten
    Det har ikke vært mulig å få noen kommentar fra "Telegrafisten".
    Er det mulig at også telegrafisten kan ha vært utsatt for ett "uhell"?

    RederNytt følger saken.


    19 februar 2010


    Fotografsaken "Fotografen" har krøpet til korset og smisket (en dose penger har sansynligvis skiftet hender) for ledelsen i rederiet og kameraet har dukket opp på verftet.

    Fotografen tv.         Admiral Bryhni th.
       Admiral Bryhni er godt fornøyd med att saken løste seg på "kammerset"

    Admiral Nilsen ser ikke like lyst på det, han mener fotografsaken ikke er løst før bildene er på plass.

    RederNytt vil følge denne saken tett og oppdaterer nyhetsbildet fortløpende, pressen lar seg ikke korrumpere!!! Trusler er nyttesløst.

    Seminar og møte i sikkerhetsrådet 19 til 21 februar 2010


    Alle skipsoffiserer inkalles til seminar fredag 19/2 og møte i sikkerhetsrådet 20/2-2010
    Talsmann for rederiet, opplyser at det er møteplikt

    Seminar: Personalpolitikk, hvordan få mannskapet til å yte mer for mindre? Brainstorm.

    Agenda for møte i sikkerhetsrådet: Gjennomgang av gjeldene sikkerhetsinstruks.
    Finne en løsning på personalproblemet vedr. "Fotografen".
    Admiral Nilsen mener denne betente saken kan utvikle seg til noe langt mer enn "noen manglende fotografier"
    Talsmann for rederiet opplyser om at det ikke er snakk om en avskjedigelse, "Fotografen" kjenner "noen" på toppen.... ,men han kan ikke utelukke en degradering.

    Admiral Nilsen          Admiral Bryhni

       Admiral Bryhni
    Admiral Bryhni stiller seg uforstående til Admiral Nilsen`s uttalelser
    om at "Fotografen" kan være en sikkerhetsrisiko.
    "De manglende bildene dukker sikkert opp igjen" sier Admiral Bryhni.
    Bryhni avkrefter ryktene om at "Fotografen" er en kloning av ham selv.